Photobucket
Jeg var for nylig inviteret til et event hos Kiehl’s. Jeg er altid lidt skeptisk, når det gælder produkter til ansigtet. Jeg modtager ofte prøver på nye produkter, men kun få af dem ender her i et indlæg på bloggen. Disse fire produkter fik vi med hjem i en goodiebag og jeg har nu testet tre af dem.

Min absolutte favorit er “Midnight Recovery Concentrate”, som er en slags olie man drypper ud på hånden og dupper i ansigtet. Den er helt fantastisk god! Normalt er jeg ikke glad for at bruge olie i ansigtet, da jeg hurtigt synes, at huden kan virke fedtet, men denne olie fedter slet ikke. Det lyder måske urealistisk med en olie der ikke fedter, men den føles mere som en serum. Super god at bruge om natten eller om dagen under en dagcreme. Jeg bruger den pt under Kiehl’s “Ultra Facial Oil-free Gel Cream”, som også er rigtig lækker og tynd i det.

Den sidste jeg har afprøvet er “Powerful-Strength Line Reducing Concentrate”, og i en alder af 23 har jeg ikke fået så mange rynker, men alligevel synes jeg, at cremen er rigtig lækker og så gør det jo ikke noget, at den forebygger rynkerne ;)

Jeg har endnu ikke afprøvet deres “Ultra Light Daily UV Defense” dagcreme, men det smarte ved denne er, at der er solfaktor i. Selv i vintermånederne er det en god idé at bruge lidt solfaktor, især hvis man ikke vil have rynker :)

Jeg kan ihvertfald varmt anbefale de tre af produkterne som jeg har afprøvet indtil nu! Jeg er faktisk blevet så glad for dem, at jeg fremover selv vil investere i dem. Kiehl’s har eksisteret i over 150 år, så man forstår godt, hvordan de har haft tid til at finde en god eliksir :)

I can highly recommend these products from Kiehl’s! I’m especially fond of the  “Midnight Recovery Concentrate” which is a non-greasy oil that really smoothens out your skin!