Photobucket

Jeg lovede forleden at lave en fortsættelse af indlægget om Nokia N9. Nu har I læst hvad den kan, men hvilke egenskaber har den, som Iphone ikke har? Det var hvad jeg var interesseret i at få at vide, da jeg var til møde med Nokias produktchef for et par uger siden.

  • Som I kan se på billedet, så har den et større display.
  • Displayet er lavet af det såkaldte “gorilla glass” der er mere holdbart.
  • Man kan tage billeder i højere opløsning (9 megapixels).
  • Den har indbygget turn-by-turn navigation, så man ikke skal betale dyre domme for en GPS applikation!
  • Man kan swipe rundt i mellem siderne.
  • Den har ingen knapper.

I det hele taget virker det til at være en rigtig fed og gennemtænkt smartphone. Som man kan se i denne lille video, så har den tre standardsider man kan swipe rundt imellem, hvilket jeg synes er en super smart feature.

Jeg må indrømme, at jeg er meget glad for min Iphone, men skulle jeg have en ny smartphone, kunne jeg godt finde på at vælge denne. Så har man også noget andet end alle andre :) Iphone er efterhånden allemandseje. I kan læse mere om telefonen her.

Nokia Lumia 920
Samsung Galaxy S3

(Sponsoreret indlæg)