PhotobucketKjole fra Mango og vintage sølvsmykker.PhotobucketMin kæreste, Christoffer, og min smukke veninde, Cecilie!PhotobucketSøde veninder :) Carina, Louise og Pernille. Alle veninder fra gymnasiet..PhotobucketSmukke piger – Cille og Julie. Også veninder fra gymnasiet!PhotobucketHer er et par billeder fra vores housewarming i lørdags. Jeg havde ikke så meget tid til at finde tøj, så det blev til en enkel, sort kjole fra Mango med dybe ærmegab og en masse sølvsmykker. Fik ikke taget så mange billeder, havde alt for travlt med at feste, men her er ihvertfald et par stemnignsbilleder fra festen.

Here are a few pics from our housewarming last Saturday. I totally forgot about my camera, so I only managed to take a few pics during the evening. I was wearing a simple, black dress from Mango and a lot of vintage, silver necklaces!