PhotobucketPhotobucket
Faux fur vest + lace top/Zara, jeans/Fiveunits, beanie/H&M & boots/Vagabond

Jeg fik min kæreste, Christoffer, til at hapse et par billeder af mit outfit efter det var blevet mørkt i går. Det bliver efterhånden hurtigt mørkt, så man skal planlægge lidt, hvis man skal nå at få taget et billede i dagslys :) Jeg hader den mørke tid på året – det er svært at komme op om morgenen og mørkt når man går hjem fra skole/arbejde! Kedeligt! I dag skal jeg rundt til nogle pr bureauer for at se på alle deres fine, nye varer. – Senere skal jeg ind og se “Natholdet” med nogle veninder! See you later alligator ;)

Last evening my boyfriend shot a few pics of my outfit. You really have to plan things out, if you want to have an outfit pic taken in day light. It get’s dark so early these months! See you later!