PhotobucketLinks: leather pants/Bubbleroom, sheer black shirt/Topshop, black pumps/ASOS, statement necklace/ebay,  triangle bra/Forrest & Bob

Et af mine store stilikoner er Christine Centenera, som er moderedaktør på Harper’s Bazaar Australia. Hun ser altid godt ud og har en meget alsidig og anderledes stil.

Dette outfit er et af de mere hverdags-agtige af slagsen, men også et af dem der er nemme at efterligne med noget hjemme fra skabet! Jeg elsker hvordan hun har kombineret rå læderbukser med en feminin, gennemsigtig skjorte og en blonde bh – Perfektion! Jeg har prøvet at finde nogle alternativer på budget! Regner selv med at skulle have fingre i bukserne!

Christine Centenera is a huge style icon to me. I simply love her style and the way she combines her clothes in different ways. This outfit is more everyday like, however, easier to imitate! I just love the way that she’s combined raw leather pants with a feminine, sheer shirt and a lace bra, perfection!