PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketVest/Day Birger et Mikkelsen, leather jacket/Vero Moda, jeans/H&M, boots/Vagabond & bag/vintage.

Denne dunvest har løst mit problem med hvad jeg skal tage på de kolde dage, som jeg skrev om forleden! Den er fra Day Birger et Mikkelsen, men er desværre en proto, og den blev ikke sat i produktion, så der findes kun denne ene. Jeg forstår slet ikke, hvorfor den ikke blev sat i produktion, for jeg synes den er overdrevet sej! Hvad synes I om den? Min veninde, Nicoline, synes den ligner Lunas telt, HAHA!

I’ve just got this new vest from Day Birger et Mikkelsen. I’m really fond of it and it’ll clearly solve out my outerwear problem these cold Autumn days. It’s a proto and it wasn’t put into production, which I simply don’t get, as I think it’s really cool! ;)