Photobucket

På det sidste har jeg haft lidt problemer med min hud. Jeg har ellers altid haft en rigtig pæn hud og har aldrig lidt af de typiske hudproblemer i teenageårene. Men nu hvor jeg snart runder 24 (GISP!!!), var tiden åbenbart kommet. Det er heldigvis allerede ved at være væk, men nøj hvor kan det være irriterende! Man har slet ikke lyst til at gå uden for en dør!

Jeg fik for længe siden denne maske fra REN i en goodiebag og som I kan se, er det kun en prøve. Jeg har brugt den nogle gange på det sidste og synes virkelig den er god. Så hvis I også har lidt hudproblemer, vil jeg klart anbefale denne. Brug efterfølgende dagcremen fra Vichy Normaderm – den gør altså underværker! Har brugt den i en måneds tid nu og jeg kan virkelig se forskel. Den koster også 165 kr., men er alle pengene værd. Bare et lille tip!

I’ve had some problems with my skin during the last month. I’ve never had problems with my skin until now at the age of 23 years old.  Thanks to the mask from REN and the facial lotion from Vichy Normaderm, my skin has already improved. The combination of these two products really do wonders!