PhotobucketPhotobucketI dag er det min fødselsdag og har haft familien på besøg her i eftermiddags til boller og gulerodskage, som min søde mor var så flink at lave :)

Det har været en festlig weekend, som de mørke rande om mine øjne tydeligt beviser. Mangel på søvn blev tilmed bekræftet, da jeg fandt sugerørene i køleskabet. – Jeg tror jeg skal tidligt i seng i aften, haha. Bloggers Delight fest torsdag, op på arbejde fredag efter kun fire timers søvn, fødselsdag for veninderne om aftenen hvor vi senere drog ind til Karel til mit event i samarbejde med Absolut Vodka og i dag fødselsdag for familien!  

Alt i alt en rigtig god weekend, men har slet ikke nået det jeg gerne ville. Min bacheloropgave hænger som en sort sky over mit hovede og jeg får helt ondt i maven over, at jeg nærmest ikke er kommet i gang. Men i dag er det min fødselsdag, så jeg vil holde fri, hygge mig og gemme den sorte sky væk til i morgen. Jeg skal nok få svaret på alle jeres søde kommentarer hurtigst muligt :) God aften ladies, håber også I har haft en fænomenal weekend!

Today it’s my birthday and I’ve been celebrating it with my family and friends. I’ll show you some of my lovely presents soon! Have a great evening ladies :)