Kender I Fashionary? Jeg stiftede bekendtskab med den på mit arbejde hos Day Birger et Mikkelsen, hvor den er blevet yderst populær blandt designere og konstruktører. Det er en smart lille skitsebog, hvor alt forarbejdet er gjort – der er svagt optegnede damekroppe, som man nemt og hurtigt kan skitsere ovenpå. Derudover er den fyldt med alle mulige ting der er værd at vide i branchen, f.eks. knapstørrelser, materialeordbog, mønstertegninger osv. Denne bog er ren guf, hvis man er inden for modeverdenen eller bare godt kan lide at tegne :) Og så koster den kun 24-29$. Den er ihvertfald på min ønskeseddel til jul! Find Fashionary her.

Have you guys ever heard of Fashionary? It’s a perfect little sketchbook that is combined with intensive fashion information and blended figure templates. It is the perfect tool for brainstorming, fast sketching and quick referencing. Get Fashionary here.