1. Topshop, 2. Aqua, 3. All Saints, 4. ASOS, 5. Gestuz, 6. ASOS, 7. Jones & Jones, 8. ASOS & 9. Topshop

Flere af jer har efterspurgt ideer til nytårskjoler, så her har I ni bud på, hvad man kunne have på nytårsaften. Jeg synes godt det må være lidt vildt den ene aften på året, så jeg tænker selv, at jeg enten skal have noget med fjer eller pailletter på. Jeg skal faktisk fejre nytår i Berlin, så må hellere gøre lidt ud af aftenens outfit! Hvor skal I fejre nytår henne og hvad skal I have på, hvis I ved det? Normalt går jeg ikke så meget op i nytårsaften, men da min kæreste foreslog Berlin, var jeg ikke længe om at sige ja :)

Dette havde jeg på sidste år, da jeg fejrede nytår med en masse veninder i Cannes. Note to self – skal ikke ligne en puddelhund i år! ;)

I’ve got several emails from you guys asking if I could make a post regarding dresses for New Years Eve. And here you go! I’m gonna celebrate it in Berlin and I’m planning to wear something with feathers or sequins. Where are you guys gonna celebrate the evening?