PhotobucketHvem har ikke lyst til at spendere sine fridage i en lækker Onepiece? Jeg har både en i sort velour og en med “Stars & Stripes“. Jeg lever stort set i dem, når jeg futter rundt derhjemme i weekenden og hygger mig.

I sommers afholdt Onepiece en fest på Karel, hvor jeg fik sludret en del med de tre unge og super cool fyre bag mærket – Thomas Adams, Henrik Nørstrud and Knut Gresvig. De fortalte mig, at ideen opstod, da de en dag sad sammen og snakkede om at finde på et design til et ultimativt slappeoutfit! Et par sweatpants og en hoodie blev syet sammen og hurtigt blev de enige om, hvordan designet skulle være.

Jeg synes det er en genial idé, og I har nu mulighed for at vinde en Onepiece hver dag i december frem til d. 24.12.2011. Både Kia, Mie , Trine og Rikke fra Presenting og jeg vil på skift udlodde OnePieces og alle vinderne bliver udtrukket mellem jul og nytår.

I dag udlodder jeg denne “OnePiece tradition gray with pink” til en værdi af 1400kr!
Photobucket

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen er:

1) Svar på følgende: Hvilken gruppe er Hayley Williams med i og hvor mange views har deres superhit Airplanes på youtube? Svaret finder du her på Wikipedia og her på Youtube.

2) Kommentér på dette indlæg med dit svar, navn og email (det er kun mig der kan se den).

3) Gå ind på Onepieces facebookside og like billedet af dagens julekalenderpræmie som vil blive lagt ud hver dag frem til d. 24.12.2011! Du kan deltage indtil kl 00.00 i nat. Alle der kommenterer derefter vil ikke blive talt med i lodtrækningen.

Held og lykke! Kig også forbi Mie i morgen d. 3. december, hvor du har mulighed for at vinde en super cool, mørkeblå OnePiece. 

(Sponsoreret indlæg)