PhotobucketHej alle I dejlige mennesker der følger med derude! Jeg vil bare sige tak til hver og én af jer, for at følge med! Tak for jeres søde kommentarer hver eneste dag og tak fordi jeg må dele mine små hverdagseventyr og min store passion for mode med jer. Derudover er jeg meget taknemmelig for, at I altid bakker op og skriver opmuntrende kommentarer, når der er brug for det. Det er guld værd! 

Bloggen har vokset sig større, end hvad jeg nogensinde kunne drømme om, da jeg startede for ca. 2,5 år siden, og det kan jeg blandt andet takke jer for. Hvad ville den være uden læsere? Jeg sætter stor pris på, at tonen herinde er så positiv – det er virkelig få gange, at jeg har oplevet at modtage negative kommentarer! Konstruktiv kritik er selvfølgelig altid velkommen!

Da jeg havde haft bloggen i et halvt års tid, overvejede jeg om jeg skulle lukke den ned – der var stort set intet feedback, ingen læsere. I stedet valgte jeg at give den en skalle, og det er jeg rigtig glad for, at jeg valgte at gøre i dag. Dette skal forstås som en opmuntring til alle nye bloggere – hvor der er vilje, er der vej.

Jeg håber at I vil blive ved med at følge bloggen i fremtiden, jeg vil ihvertfald gøre mit bedste til, at I har lyst til at læse med. I må meget gerne skrive, hvis der er noget I foretrækker frem for andet, hvad I vil se mere af/mindre af eller give forslag til bestemte indlæg (f.eks. julefrokostkjoler, hårguides, hverdagsliv, ebay-fund – you name it!). Jeg håber og tror på, at vi kun har set toppen af isbjerget, hvad angår interessen for blogs. Jeg kan ihvertfald se på min trafik, at det går den rigtige vej! God aften allesammen, I er de bedste! ?

Hi everyone! I just wanna say thank you all for following my blog, I really appreciate that! It wouldn’t be the same without you guys, you’re the best! ?

xxx Christina