PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Jeans/Diesel, T-shirt/H&M Trend, cardigan & hat/vintage, boots/Vagabond & necklace/Pico

Jeg sad og kiggede min harddisk igennem i dag. I know, det lyder pænt nørdet, men grunden var, at jeg skulle finde noget til min bachelor :) Jeg faldt over disse outfit billeder fra marts sidste år, dengang jeg stadigvæk havde min søde hund, Tøsen. Jeg savner hende så enormt, hver eneste dag! Det er hårdt, at de små pelsklumper ikke bliver så gamle som os mennesker. ? I kan se flere billeder fra dagen i et gammelt indlæg her.

Jeg er ret vild med farven på bukserne fra Diesel, tror jeg skal have brugt dem noget mere her i de mørke, kedelige vintermåneder. Nu vil jeg knappe et par Redbulls op, give den gas med bacheloren og vinke farvel til min nattesøvn, ses i morgen ladies! Sleep tight..

I found som old outfit pics on my hard disk today from March last year. I’m really fond of the colour of my jeans from Diesel and I think I’ll use them a lot more in the future. The colour really spices up this cold and grey weather these months. See you tomorrow ladies. Sleep tight. ?