Photobucket

Jeg modtager ofte spørgsmål omkring, hvilke produkter jeg bruger til min hud. Et produkt, som er fast inventar på mit badeværelse er skrubbemaskerne fra Matas. Jeg bruger oftest den blå til “alle hudtyper”. Den er god fordi dens slibekorn er meget små og der er rigtig mange af dem. Kender I ikke de skrubbemasker, hvor antallet af slibekorn er minimalt, super irriterende! Dette er ikke tilfældet her. Så den kan jeg klart anbefale! Jeg bruger den selv 2-3 gange om ugen og den er også god til at få skrubbet makeuprester af og opfriske en trist vinterhud.

Den grønne skrubbemaske til “uren hud” er også rigtig god. Her er slibekornene større og den indeholder en ingrediens der efterlader huden fugtig. Den fungerer også fint til normal hud og jeg tror den er god til at forebygge urenheder, da dens store slibekorn fjerner de døde hudceller og snavs der kan tilstoppe porerne. Denne skrubbemaske bruger jeg kun en gang imellem, da den er lidt grovere end den blå.

De koster normalt 55 kr., men den blå af dem til alle hudtyper er nu på tilbud til 40 kr. hos Matas. Bare et lille onsdagstip :)

I often receive comments from you guys asking which skincare products I use. I’m really fond of these two peeling masks from Matas. You can get the blue one here. In genereal I think it’s a really good idea to use a peeling mask, as it removes dirt that can clog your pores.