PhotobucketI sommers fik jeg tagetPhotobucketBlev kåret til “PhotobucketBrugte flittigt min PhotobucketLæste blade på stranden på Kreta.PhotobucketSpiste alt for mange is.PhotobucketLavede tossede PhotobucketNød solnedgangen på Rhodos.PhotobucketSled mine sandaler op fra Ebay.PhotobucketFik madforgiftning på Rhodos og måtte nyde udsigten fra hotellet – this part I miss, not so much!PhotobucketBrugte flittigt min glimmerjakke fra Zara.PhotobucketNød synet af pæne roser :)PhotobucketLavede PhotobucketHavde brune tær og fin neglelak på.PhotobucketGik i PhotobucketSlappede af på Kreta.PhotobucketHang ud med en søvning kat. :) PhotobucketOg spiste lækre pastaretter. Photobucket

Når jeg sidder herhjemme 24/7 og stresser over min bacheloropgave, har afleveringsfrist på tirsdag og mangler hell of a lot, så kan jeg ikke lade være at drømme mig tilbage til i sommers med ferie og afslapning! Vinteren er dårligt begyndt og jeg er allerede træt af den! Så her får I lidt sommerlige inspirationsbilleder.

Kig med senere, hvor jeg har fundet på endnu en lille idé til et nyt DIY projekt. 

I truly miss those sunny days with lots of icecreams and relaxation on the beach. Winter has just begun and I’m already tired of it. It’s so difficult to dress up these days without looking like a stuffed teddy bear. Stop by later, where I’ll give you some inspiration for another DIY project.