Photobucket I dag har I mulighed for at vinde endnu en Onepiece. I kan vinde en hver dag i december måned frem til d. 24.12.2011. skiftevis hos Kia, Mie, Presenting og jeg og alle vinderne bliver udtrukket mellem jul og nytår.

I dag udlodder jeg “Onepiece Vera Velour Black til en værdi af 1500kr! Jeg har den selv, som jeg viste jer for nylig og er super glad for den. Nogen af jer har spurgt, om jeg kunne finde på, at gå udenfor i en OnePiece. Generelt synes jeg, at de er til  hjemmebrug, men denne sorte OnePiece i velour, har jeg haft brugt udenfor. Med en læderjakke, et tørklæde og et par flade bikerstøvler er den faktisk ikke helt toset. Har da haft den på ud at handle et par gange!

Photobucket

 Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen er:

1) Svar på følgende: Hvor er ovenstående video optaget henne?

2) Kommentér på dette indlæg med dit svar, navn og email (det er kun mig der kan se mailen).

3) Gå ind på Onepieces facebookside og “like” det øverste billede af en OnePiece på deres væg, som vil blive lagt ud hver dag frem til d. 24.12.2011! Du kan deltage indtil kl 00.00 i nat. Alle der kommenterer derefter vil ikke blive talt med i lodtrækningen.

Held og lykke! Kig også forbi Mie i morgen d. 15. december, som udlodder endnu en lækker OnePiece.

(Sponsoreret indlæg)