PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Leo jacket, boots, shirt & scarf/Zara (oh yes, I love that store), leather pants/Munthe plus Simonsen & bag/from Marrakech

Det var helt rart, at hoppe i noget pænt tøj her til morgen, selvom min OnePiece har været elsket de sidste par uger. Haha.. Som I kan se, beholdte jeg leojakken fra Zara, som de fleste af jer stemte for. :)

Det har været en dejlig dag, var til et Deichmann event i eftermiddags – var skønt at se nogle af de andre bloggere efter så lang tids pause pga. opgaven. Nu vil jeg smutte på Pixie og få en stor burger :) God aften chicks! ?

Today I’m wearing my new leo jacket from Zara. I did keep it, as most of you guys woted for :) It’s been a great day so far, and now I’ll go grab a burger for dinner. Have a lovely evening chicks! ?