PhotobucketPhotobucket

Pants & leather jacket/Zara, shirt/H&M, necklace/Lokou

Jeg havde dette outfit på til en familiejulefrokost forleden. Havde glemt alt om disse grønne bukser, som jeg købte i sommer i Zara. Dog er det ikke lige nogen man har på hver dag, hehe… Har nogen af jer været på udsalgsrov endnu? Og har I fundet noget godt? Jeg skal som sagt til Berlin og fejre nytår, så håber at kunne gøre nogle udsalgsfund dernede. Jeg har været i Berlin før, men det er ca. otte år siden, så derfor bliver tips og tricks modtaget med kyshånd ?

Last week I wore these green pants from Zara for a Christmas lunch with my family. I really love the colour, though it’s not a colour you would wear every day. :) Some of you guys might remember, that I’m gonna celebrate New Year Eve in Berlin. I haven’t been there for about eight years, so if you have any good advice, I would really appreciate it ?