PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketJeg er vildt imponeret af denne unge, talentfulde pige, Julie Hansen, som står bag bloggen af samme navn. Julie er 15 år og skyder sine billeder med et Canon Eos 550D spejlreflekskamera. Sjældent har jeg set så utrolig flotte billeder taget af så ung en pige, virkelig beundringsværdigt! Jeg opdagede hendes blog for et par dage siden og det er bestemt ikke sidste gang, at jeg kigger forbi. Hun formår at fange bestemte stemninger og inspirere! Bloggen er klart et besøg værd!

…by this talented, young, Danish girl, Julie Hansen! She’s 15 years old and shoots her photos with a Canon Eos 550D SLR. She really manages to capture certain moods in the photos. I’m impressed!