PhotobucketFik nudler til frokost fra et gadekøkken, mums!PhotobucketPhotobucketPhotobucketPølsevogn på ben :)PhotobucketSuper fed vintage butik på Neue Schönhauser Strasse 19, “Made in Berlin”. Måtte desværre ikke tage billeder derinde!PhotobucketPhotobucketSushi er MEGA billigt i Berlin. – Under halv pris af danske priser!Photobucket

Her er nogle snapshots fra Berlin. Det var en super hyggelig tur, men jeg må indrømme, at jeg ikke var synderligt begejstret for byen i sig selv. Måske fordi det var koldt og vinteragtigt! Har kun hørt gode ting om Berlin fra venner og bekendte, så tror det vil være noget helt andet, at tage derned om sommeren eller i foråret. Mødte også en sød læser dernede, ikke ligefrem noget jeg havde regnet med helt i Berlin, haha. Det er super hyggeligt, når I kommer hen og siger hej – jeg bliver lige overrasket hver gang ;)

Here are a few snapshots from Berlin. We had a great time there, but I must admit, that I wasn’t that excited about the city itself. Maybe cause it was cold and wintry! I’ve only heard good things about Berlin from friends, so I think, it would be a completely different experience to go there during Summer or Spring.