Tak for alle jeres krydsede fingre i går! Eksamen gik rigtig godt og nu kan jeg kalde mig designer! Det er for vildt! Alt den læsning og alle de år i skolen og nu er det hele pludselig overstået. Jeg er helt vildt lettet! Og helt vildt spændt.. For nu starter et nyt kapitel, en ny begyndelse.

Og guess what? Jeg er nu til modemesse i Berlin med Heidi, som har mærket Hofmann Copenhagen. Lige efter eksamen skulle jeg skynde mig hjem og pakke for at nå en flyver, så beklager de dårlige opdateringer. Jeg skal nok tage en masse billeder hernede. Hav en skøn dag allesammen og tak for jeres opbakning til min eksamen!

My exam went really well yesterday, so now I can finally call myself a fashion designer. Feels great! I headed to Berlin for the fair just after the exam yesterday! Just a quick update. See you soon :)


Ledige IT stillinger på IT-Jobbank