Designeren bag mærket, Julie Villumsen.
Man skulle tro, at jeg nu havde fået masser af tid til at blogge, efter jeg er blevet færdig som designer, men pengene hænger jo ikke på træerne, så jeg arbejder en del for tiden hos Day Birger et Mikkelsen (som husmodel). Jeg skal lige have fundet en rytme, så blogging og arbejde kommer til at gå op i en højere enhed. Min fotograf aka min kæreste er på skiferie, så outfitbilleder får I heller ikke mange af disse dage, haha..

Men til gengæld kan jeg vise jer lidt billeder fra forleden, hvor jeg var forbi det danske mærke, The Baand, for at se nærmere på deres kollektion. Deres styles er meget basis, men med sjove prints og strukturer. De humoristiske illustrationer er lavet  af en fyr, der førhen lavede illustrationer for Marc Jacobs. Tøjet er meget blødt at have på og så er det hele økologisk. Jeg har selv nogle ting derfra, som I kan se her. Bare et lille tip, hvis I mangler nogle lækre basis styles. :)

I stopped by the Danish brand, The Baand, a while ago to take a look at their collection. Their styles are very basic, but includes humorous prints illustrated by a guy, that earlier made illustrations for Marc Jacobs. :)