Photobucket

Som flere af jer ved, arbejder jeg lidt for den nye, danske designer, Hofmann. Designeren bag hedder Heidi Hofmann og har tidligere arbejdet for blandt andet Chloé, By Malene Birger og Day Birger et Mikkelsen. Det var hos Day Birger et Mikkelsen, jeg mødte hende og har fulgt hendes proces helt fra starten. Det har været rigtig spændende at følge hende helt fra start, for en nyuddannet designer som mig. Jeg startede som husmodel for hende, men er over det sidste halve års tid begyndt at hjælpe hende med flere andre ting og fungeret som hendes assistent. Den første kollektion har lige ramt butikkerne. Som I kan se, stod jeg model på shootet! :) I kan se hele kollektionen på hendes website!

As many of you guys know, I assist a new, Danish designer, Hofmann. She has previously worked for Chloé, By Malene Birger and Day Birger et Mikkelsen. I met her at Day Birger et Mikkelsen, where I work as a fitting model, and started as her fitting model too, but now I help her out with lots of other things too and work as her assistant. Here is an overview of her first collection, that has just hit the stores!