Fra i dag d. 1. februar til lørdag d. 11. februar afholder ILLUM nogle forskellige arrangementer i forbindelse med modeugen.

Photobucket

Fra i dag kan man f.eks. tage på “Fashion Hunt” i ILLUM, som er en konkurrence, hvor man kan vinde gavekort til mange af de lækre mærker i ILLUM. For at deltage i konkurrencen skal man finde syv bogstaver og gætte hvilket fashion-ord bogstaverne danner. Jagten på de syv bogstaver vil foregå i butikkerne i stuen og på 2. etage, som er udsmykket med farverige fotografier. For at deltage i konkurrencen, skal man udfylde en konkurrenceflyer, som man finder ved alle indgange i ILLUM og aflevere den i den sorte boks ved Inglot Cosmetics i stuen.

Desuden kan man vinde et eksemplar af jubilæumsudgaven af DANSK Magazine. ILLUM fejrer 10-års jubilæet af det internationale mode- og livstilsmagazin DANSK Magazine sammen med Grenaa Buchard og DANSK Magazine. For at deltage i konkurrencen skal man gætte hvor mange år DANSK Magazine har været på gaden. Udfyld konkurrenceflyeren med dit svar, som ligger ved alle indgange i ILLUM og aflever den i den sorte boks ved Inglot Cosmetics i stuen.

Man kan deltage i begge konkurrencer helt til lørdag d. 11. februar, held og lykke :)

(Sponsoreret indlæg)