PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Jeans/Fiveunits, lace top/vintage, blazer/Zara, boots/Ebay, watch/Michael Kors & jewelry/vintage

Bloggen har stået lidt stille på det sidste, har haft enormt travlt med arbejde, arbejde, arbejde og modeuge. Håber stadig I hænger på derude? :) I dag fik jeg min kæreste til at tage et par billeder af dagens kluns. Havde taget mine farverige bukser på fra Fiveunits. Jeg har fundet ud af, at jeg oftest bliver mest glad for de stykker tøj, som har en anderledes farve, print eller snit i stedet for altid at gå efter det sikre sorte! I morgen skal jeg ud og stå på messen på Gallery hos Hofmann, sig lige hej hvis nogen af jer kigger forbi :) God aften ladies!

I’ve been really busy the last couple of days – Copenhagen Fashion Week and a lot of work has taken all my time, but I hope you’re still out there :)  Tomorrow I’m going to the fair! Have a lovely evening ladies! :)