Suede jacket/By Zoe, jeans/Fiveunits (Sophia Coated Leather), silk shirt/Zara, boots/Bianco & Necklace/2ND DAY

Så er modeugen ved at være overstået og på en måde er det meget rart. Jeg er klart mest fan af modeugen i august – der er ikke noget ved at cykle rundt i bidende kulde fra show til show og der sker meget mere i byen om sommeren! Det gik godt på messen i dag, men også rart at kunne holde weekend nu. Jeg skal ud og fejre min venindes fødselsdag i aften og i morgen står den på ren afslapning, aah! Hvad skal I lave? :)

Now Copenhagen Fashion Week is almost over. I must say, that I prefer CPH Fashion Week in August – it’s been a cold experience this time :) Tonight I’m gonna celebrate my friends birthday and tomorrow I’m really looking forward to doing nothing! See you tomorrow ladies.. Have fun!