Photobucket

Sweatshirt/Ganni, jeans/Current Elliott, jacket/Topshop, shoes/ASOS & ring/YSL

Jeg ville elske at have dette outfit på i dag – komfortabelt, men stadig cool! Selvom jeg elsker højhælede sko og støvler, så er jeg begyndt at sætte stor pris på at have flade sko på til hverdag! Det er bare så meget mere behageligt. Jeg har ofte stiletter på inde hos Day Birger et Mikkelsen, når jeg prøver tøj, så det er rart at kunne hoppe i et par flade sko, når jeg tager hjem. Disse sorte sko fra ASOS overvejer jeg at investere i! Jeg synes de er super cool med nitterne på snuden! Og tjek lige YSL ringen ud, er den ikke P-Æ-N? Jeg har ikke set denne version før, måske er det en ny udgave? God dag ladies!

I would love to wear this outfit today! I’m really fond of these flat, studded shoes from ASOS and the ring from YSL – I’ve never seen that version before, maybe it’s new? See you later girls!