PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketEmilie, Ditte, Kia, Maria og jegPhotobucketI fredags var jeg til event i Illum for at se nærmere på Marlies Dekkers’ undertøjskollektion. Uffe Buchard og Kim Grenaa fortalte lidt om de kommende tendenser og viste hvordan undertøjet kunne styles i kombination med et outfit. Undertøjet var super flot – specielt var jeg vild med bh’erne med de forskellige tynde stropper foran – tror de kunne se fine ud til lette, transparente tanktoppe til sommer! Vi var så heldige at få lov at vælge et sæt undertøj – kan I gætte hvilken bh jeg valgte? :)

Last Friday I went to an event hosted by Marlies Dekkers to take a look at their new underwear collection. I’m really fond of the bras with the thin straps at front – I think they would look great in combination with a transparent tank top! We had the fortune to choose a set of underwear- can you guess which one I chose? ;)