PhotobucketJeg ved at I er mange der følger med via Google Friend Connect, så her kommer lidt praktisk info. Man kan ikke længere følge med via Google Friend Connect, så jeg vil i stedet foreslå jer at følge med via Bloglovin’ eller Facebook. Mange tak fordi I kigger med her hos mig – det betyder meget! :)

Jeg vil smutte over til Nicoline – hun har nemlig lige fået nøglerne til sin nye lejlighed og jeg er meget spændt på at se den! Det bedste ved det hele er, at den ligger lige ved siden af min lejlighed :) Vender tilbage med et outfit-indlæg senere!

I know that many of you guys are following my blog through Google Friend Connect, but unfortunately it doesn’t work anymore, so I would recommend you to follow me on Bloglovin’ or on Facebook instead ;) Thank you so much for following, it means a lot! Have a fab weekend everyone! I have an outfit post comming up later ;)