PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Blazer/Ebay, shirt/Zara, faux leather leggings/Raer, shoes/Converse, bag/vintage & sunnies/Rayban

Her er nogle billeder af hele mit outfit fra i går! Jeg havde min nye skjorte på fra Zara, som jeg tidligere har blogget om. Jeg var lidt i tvivl, om jeg skulle købe den, da den var lidt pebret (699 kr.) og jeg blev specielt i tvivl, da min veninde Nicoline sagde, at den mindede hende om Elvis Presley, haha.. Men synes nu den er ret cool, så jeg besluttede mig for, at jeg ikke kunne leve uden. Tror også den kunne være sej til en oversize sweatshirt med rund hals, hvor kun kraven titter frem.

Here are a few snapshots of my entire outfit of yesterday. I wore my new shirt from Zara. I was actually in a doubt whether I should buy it, as it was a bit expensive and especially when my friend Nicoline said that it reminded her of Elvis, hehe.. Anyway, I really like it, so I decided to go for it. I also think it would look nice with a sweatshirt where only the collar is visible.