PhotobucketPhotobucketJeg får hver dag mange kommentarer omkring mine billeder og hvilket kamera jeg bruger. Mange tak for det først og fremmest! :) Jeg har to forskellige objektiver fra Canon – et standard objektiv der fulgte med kameraet, 18-55 mm 1:3.5-5.6, og et fast objektiv, 50 mm 1:1.8.

Jeg bruger hovedsagligt det ene, 50 mm 1:1.8. Det specielle ved dette objektiv er, at det er fast og ikke kan zoome, men til gengæld lukker det meget lys ind, hvilket gør det muligt at tage skarpe billeder i halvmørke. Som I kan se på billederne ovenover, laver dette objektiv også nemt en sløret baggrund. Jeg har et Canon Eos 450d og bruger altid AV funktionen der gør det muligt at indstille blænde og over/underbelysning. Når man bruger dette objektiv, skal blænden være stillet på 1.8 for at opnå den slørede baggrund. Jo lavere blænde, desto mere sløret baggrund. Et fast objektiv som dette findes i alle prisklasser og hos alle mærker og kan klart anbefales. Bare et lille tip til at tage bedre billeder!

I always receive many comments about my photos and my camera. Thanks a lot ;) I have two different lenses from Canon – a standard lens, 18-55 mm 1:3.5-5.6, and a fixed lens, 50 mm 1:1.8. I normally only use the 50 mm 1:1.8 lens, as it makes it easy shooting sharp pics in the twilight and makes the blurry background. I can really recommend this lens if you like taking pictures! You can see the result of the different lenses in the photos above!