PhotobucketJeg gik i mange år med en stor drøm om at blive model. Jeg forestillede mig, hvor spændende det måtte være, at rejse verden rundt og møde nye mennesker. Da jeg var 14 år tog jeg til en casting og fik efterfølgende et brev om, at jeg desværre ikke var gået videre, men at de synes jeg var en spændende pige og at de gerne ville se mig et halvt år efter, for at se om jeg var vokset. Jeg fik aldrig gjort noget ved det, og det ærger jeg mig over engang imellem!

Men nu har I måske mulighed for at få udlevet drømmen, hvis I går med en lille modelspire i maven. Elite Models afholder nemlig casting i morgen lørdag d. 24. marts fra kl. 11-15 og lørdag d. 31 marts fra kl. 11-15 på Fisketorvet. Man skal være mindst 14 år og min. 173 cm. høj for at deltage i Elite Model Look Denmark 2012. Man tilmelder sig ved at møde op på Fisketorvet på en af ovenstående datoer. I kan læse mere om castingen her. Jeg vil være til stede i morgen på Fisketorvet, så håber på at møde en masse af jer :)

Sorry guys, this is only for my Danish readers as it’s about a model casting that takes place in Copenhagen ;)

(Sponsoreret indlæg)