PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketJeg var forleden så heldig, at blive inviteret ud at spise af Early Bird. Jeg kunne selv vælge stedet og valget faldt på Famo Metro, så jeg inviterede min søde mor på 4-retters menu på den Michelin nominerede, italienske restaurant på Østerbro. Det var en stor succes! Yderst lækker menu, god betjening og hyggelig stemning.

Vi startede med at få  en lille appetizer bestående af små bruschetta med chilirørt svinepaté og tomatbrød med en lille sardin og frisk parmesan. Menuen bestod af fem forskellige lækre anti pasti, forretten af kaninragout med tilhørende gnocchi, hovedretten pigvar med flåede tomater og forskelligt grønt og til dessert fik vi Panna cotta med blodappelsin.

Konceptet bag Early Bird er genialt! De tilbyder hver dag lækre menuer på toprestuaranter med et afslag i prisen på 1/3, hvilket gør det muligt at tage spontant ud og spise god mad til en overkommelig pris. Udbuddet af restauranter og menuer varierer fra dag til dag på restauranter som Famo Metro, Spicylicious, Retro Gusto, Fru Heiberg, Custom House og mange flere. Det var virkelig en god oplevelse og det er ihvertfald ikke sidste gang, at jeg har benyttet mig af Early Bird.

The other day my mom and I was invited out for dinner by Early Bird. We chose the Michelin nominated, Italian restaurant Famo Metro in Copenhagen. It was a great experience, a delicious menu and great service. The concept behind Early Bird is brilliant – they offer a variety of top restaurants with a price reduction of 1/3.

(Sponsoreret)