PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Elite Models afholder castings hele landet rundt i øjeblikket. I lørdags var det på Fisketorvet og nåede du ikke forbi, kan du stadig nå det samme sted på lørdag d. 31. marts mellem kl. 11-15. Jeg fik mig en lille snak med Elite Models i lørdags og hvert år deltager mellem 800 og 1000 piger fra Danmark, hvor ca. 10 går videre til den internationale finale. Sikke en oplevelse det må være! På sidste billede kan I se, hvor og hvornår de forskellige castings finder sted.

Man skal være fyldt 14 år og mindst 173 cm for at deltage. Når man kommer til casting, får man taget et billede og bliver bedt om at gå en lille tur ned af catwalken, som I kan se på det ene billede. Stemningen var meget afslappet, så der er ikke noget at være nervøs for :)

Here you have a few pics from last Saturday where Elite Model Mangement had organised a model casting on Fisketorvet in Copenhagen. If you live in Denmark and didn’t managed to stop by, you still have the chance – see the last pics for information about the different castings around the country. Good luck ;)

(Sponsoreret)