PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketFeather vest & leather jacket/Zara, shirt/Hofmann, jeans/Gina Tricot, sunnies/H&M & necklace/Lokou (Stig P)

I havde ret! Filmen “En kongelig affære”, som jeg var inde og se igår, var simpelthen så god! Jeg kan virkelig anbefale jer at tage ind og se den! I dag står den på påskefrokost og hygge herhjemme. Mine jeans fra Gina Tricot er virkelig blevet mine yndlings for tiden – jeg kan rigtig godt lide, at de er stramme hele vejen ned til anklen! De hedder i øvrigt Elly, hvis I skulle være interesserede :)

Yesterday I wore my feather vest from Zara, my new shirt from Hofmann and my skinny, coated jeans from Gina Tricot. The jeans are really my favorite pair of jeans at the moment – I like the fact that they’re skinny all the way down to the ankle!