PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Leather jacket & top/Zara, pants/Hofmann, bracelets/H&M & shoes/Modekungen

Jeg var til påskefrokost i torsdags, så havde klædt mig lidt pænt på til lejligheden :) Havde mine nye bukser på fra Hofmann, læderjakke og hvid, asymmetrisk top fra Zara. Jeg er blevet rigtig glad for mine bukser fra Hofmann – synes farven og snittet er rigtig fint. Flere af jer har spurgt, hvor Hofmann forhandles, så her får I en forhandlerliste:

– “Moshi Moshi” på Østerbro
– “Frederiksen” i Ravnsborggade Kbh N
– “Christine Callsen Wardrobe” i Charlottenlund
– “Bisgaard” i Århus
– “Dorte K” i Holstebro
– Online hos  BA10 og snart Youheshe.

Last Thursday I went to an Easter lunch with my family. I wore my new pants from Hofmann, my leather jacket and white top from Zara.