1. H&M, 2. Topshop, 3. Miss Selfridge, 4. H&M, 5. Topshop, 6. Miss Selfridge, 7. H&M, 8. Miss Selfridge, 9. Topshop, 10. H&M, 11. One Teaspoon, 12. Miss Selfridge, 13. Romwe, 14. One Teaspoon, 15. One Teaspoon, 16. Farfetch, 17. Ralph Lauren, 18. Ksubi, 19. Miss Selfridge, 20. Runwaydreamz

En ting jeg synes hører sig til sommeren er denimshorts. Man kan næsten kombinere dem med alt og bruge dem til både hverdag og fest. Jeg har her fundet 20 forskellige – de fleste fra highstreet mærker til en overkommelig pris.  Jeg er selv ret vild med nr. 2, 8 og 12 :) En idé kunne også være at smutte ned i den lokale genbrugsbutik og købe et par gamle jeans og lave til shorts, som jeg har gjort her.

I can’t live without my denim shorts during Summer. You can combine them with almost everything! Here are 20 suggestions at a reasonable price level. Do you have a favorite? I’m quite fond of no. 2, 8 and 12 :)