PhotobucketSom I har nok lagt mærke til, kører der i øjeblikket nogle bannere på bloggen med Volkswagen Polo! Som mange af jer ved, er jeg uddannet designer. Jeg synes derfor rigtig godt om Volkswagens nye kampagne, hvor man kan designe sin egen Volkswagen Polo med både farver, figurer og skrift – super smart og sjovt koncept! Ovenover kan I se mit bud på et design :)

Volkswagen udvælger de 40 mest kreative prototype-designs, som vil blive 3d-printet og udstillet i København til maj. Efter udstillingen bliver de fysiske prototyper uddelt til designerne bag og endeligt vil der blive udvalgt én vinder ud fra de 40 bedste designs, som får sit design på en rigtig Polo og brugsretten over Poloen i 2 måneder til sommer! Det kunne da være lidt sejt, at køre rundt i sit eget design hele sommeren. :)

I kan designe jeres egen bil lige her. Jeg synes det kunne være rigtig sjovt at se, hvad I får designet, så smid gerne et link i kommentarfeltet, så tjekker jeg jeres biler ud :)

Sorry guys, this is for my Danish readers only, as it’s about a Danish campaign for Volkswagen Polo.

(Sponsoreret)