PhotobucketPhotobucket

Lace dress & cardigan/By Malene Birger, pants/Raer, boots/Zara, clutch/vintage & jewellery/H&M

Som jeg nævnte tidligere, var Mie og jeg til et par events i går – blandt andet pressevisning hos By Malene Birger. Der var simpelthen så meget flot tøj! I skal nok få nogle billeder at se derfra snarest! Vi var så heldige at få lov til at tage et par ting med hjem og jeg valgte ovenstående blondekjole og cardigan – begge er i butikkerne nu. Jeg prøvede det i går med bare ben og nittesandler, det var p.æ.n.t! Kom nu sommer og sol, please!

Yesterday Mie and I stopped by By Malene Birger to take a look at their new collection! I’m really fond of By Malene Birger and we had the fortune to choose a couple of styles to take with us home! I chose the gorgeous lace dress and the cardigan above – it looks much nicer with bare legs and studded leather sandals! Can’t wait for Summer!