PhotobucketPhotobucket

Jumpsuit/2ND DAY, leather jacket/Zara, suede boots/Mango, bag/from Marrakech

Det blev til en sen opdatering i dag. Jeg har haft travlt med at holde weekend og hygge mig :) I dag tog jeg ind til byen for at bytte et par shorts, men kom selvfølgelig hjem med mere, end hvad jeg tog derind med – det er typisk :) Haha..

Jeg har slet ikke fået fortalt jer, at jeg i morgen tager til Istanbul. :) Jeg skal derned med 2ND DAY, for hovedsageligt at prøve jeans. Jeg er husmodel hos dem, som de fleste af jer nok ved. Ja, det lyder helt skørt at tage til Istanbul for at prøve jeans, haha. Glæder mig meget, selvom vi nok ikke når at se så meget, da vi allerede tager hjem igen tirsdag. Håber I nyder jeres weekend ;)

A late update today – I’ve been busy enjoying the weekend! :) Tomorrow I’m going to Istanbul with 2ND DAY. I work as their fitting model, so I’m going with them to try out a big bunch of jeans. Hope you’re enjoying your weekend ladies ;)