PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Top & leather jacket/Zara, boyfriend jeans/Gina Tricot, pumps & fringe bag/Zara, watch/Michael Kors, bracelet/Gina Tricot

Jeg er blevet meget glad for farver og har stort set ikke købt noget sort på det seneste. Det har nok noget at gøre med årstiden. Toppen er ny og fra Zara – Jeg elsker den neon orange farve den har! Billederne her er taget efter konfirmationen i går hos min fætter – dejligt at det efterhånden er muligt at tage nogle billeder udenfor uden at være ved at dø af kulde! Jaja… man gør meget for pæne billeder, haha! :)

At the moment I love wearing colours. I guess it has something to do with the fact that it’s Spring! My top is new and from Zara – I’m really fond of the neon orange colour! My boyfriend shot these pics yesterday afternoon – it’s really a relief that it’s now possible to shoot some pics without freezing, hehe! ;)