PhotobucketJeg bruger af og til selvbruner om vinteren og her i foråret, inden man skal til at have bare ben. Når håret efterhånden er ved at være blevet leverpostejsfarvet og huden så bleg som sne, så kan lidt selvbruner altså gøre underværker :) Min favorit er denne fra L’oréal “Sublime Bronze”. Den giver en rigtig fin gylden farve og er nem at påføre. Jeg blander den ofte op med en bodylotion, så farven ikke bliver så kraftig. Det er en god idé at skrubbe huden med en hamphandske inden brug, for at fjerne de døde hudceller og gøre farven mere jævn. Den koster 120 kr. og kan blandt andet købes hos Matas. bare et lille tip på sådan en grå og regnfuld onsdag :)

I sometimes use a little self-tanning lotion during Winter. It really can do wonders :) My favorite is this one from L’Oréal “Sublime Bronze.” It gives a delicious golden tan and is easy to apply. I often mix it with a regular body lotion. It’s a good idea to use a bodyscrub before you apply the self-tanning gel to remove dead skin cells and make the color more even. Just a little tip on a gray and rainy Wednesday :)