PhotobucketPhotobucketForleden kom postmanden med denne lækre gaveæske fyldt med godter fra Coca-Cola Light x Jean Paul Gaultier. Tidligere på året blev Jean Paul Gaultier nemlig udnævnt som kreativ direktør for Coca-Cola Light. Han har nu designet disse to flotte flaskedesigns, som tager udgangspunkt i kvindens silhuet og er inspireret af dag og nat.

Det er en limited edition, vil blive forhandlet i 7-Eleven fra d. 7. maj 2012 og I kan læse mere på deres Facebookside, hvis det skulle have interesse. Da jeg selv er uddannet designer, er jeg altid lidt spændt på at se, hvem Coca-Cola laver samarbejde med :)

Men men men… En af jer har også snart mulighed for at vinde denne lækre gaveæske, hvis I bare hænger på lidt endnu ;) Den er fyldt med lækre goodies, so stay tuned!

The other day I received this delicious gift box filled with goodies from Coca-Cola Light x Jean Paul Gaultier. Earlier this year, Jean Paul Gaultier was appointed as Creative Director for Coca-Cola Light. He has now designed these two beautiful bottles that are based on a woman’s silhouette and is inspired by day and night. As I’m a designer myself, I’m always curious to see who Coca-Cola is teaming up with :)
http://youtu.be/qoTR5bqsx-w
(Sponsoreret)