PhotobucketPhotobucket

Leather jacket/Zara, silk blouse/Kosmika, silver pants/H&M, shoes/Pretty Ballerinas, bag/Stella McCartney

Jeg har helt glemt at vise jer de her fine billeder, jeg tog af min smukke veninde, Nicoline, i sidste uge. Jeg er ret vild med hendes outfit med læderjakke og sølvjeans og tænkte, at I nok også kunne bruge lidt ny inspiration :) Nogen af jer kan nok huske at have set hende på bloggen før både her, her, her og her! Har spurgt hende flere gange, om hun ikke skulle starte en blog, for synes hun har en rigtig cool stil, men hun er ikke så nem at overtale, haha :) Ses i morgen piger!

I totally forgot to show you these outfit pics of my dear friend Nicoline. I’m really fond of her outfit! Silver jeans and a leather jacket – simple, casual and cool! Love her style. See you tomorrow babes!