Photobucket

Æv, nu er weekenden ved at være overstået, den er gået ALT for hurtigt! Den har stået på arbejde for mit vedkommende det meste af tiden – jeg har hjulpet Heidi Hofmann med at skyde billeder af hele hendes kollektion, som skal bruges til packshots, phew! Min lille lejlighed bugner med tøj, haha! Der blev dog også tid til en tur på loppen og brunch med min søster, som I ved – se det er hvad jeg kalder weekend :) Resten af outfittet kommer i morgen. Kan I have en skøn aften derude! ?

I can’t believe that the weekend is almost over! Time passes by too quickly these days! I’ve used most of my weekend shooting packshots for Heidi Hofmann, phew! Heidi Hofmann is the head designer and founder of the new and upcoming brand, Hofmann Copenhagen. I assist her a lot and I’ve learned so much from her. I’ll show you the entire outfit tomorrow. Have a great evening ladies! ?