PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Army jacket/vintage, jeans/Gina Tricot, top & necklace/H&M, boots/Alberto Ferreto, black, thin bracelet & skull leather bracelet/Vivien Frank

Et outfit fra i dag iført armyjakke, skinny jeans og flade biker boots. Jeg har været så heldig at få to fine armbånd tilsendt af NotABrand fra designeren Vivien Frank – et tynd læderarmbånd med en sølvring og et lækkert flettet læderarmbånd med sølvdetaljer og et dødningehovede. Jeg måtte selv vælge dem og synes de er super fede og rå! NotABrand er eneforhandler af Vivien Frank, som laver mange forskellige armbånd, som kan mikses på kryds og tværs! Jeg kan godt lide kombinationen af mange armbånd sammen som her og synes de passer ret godt til mit ur også. Kvaliteten er super god – jeg har været i bad med dem og de ser stadig rigtig fine ud.

NotABrand får nye designere ind stort set hver uge og fokuserer på nye og up-coming designere, hvilket virkelig glæder en nyuddannet designer som mig! :) Og det er endda gratis at joine for designere! Super fedt koncept efter min mening! Kan I have en rigtig god aften piger – jeg vil smutte i Tivoli og høre Medina med nogle veninder! Ses..

My outfit from today where I wore my vintage army jacket, skinny jeans, biker boots and my two new bracelets from Vivien Frank. NotABrand is the exclusive distributor of Vivien Frank, who makes a large variety of jewellery that can be mixed and matched in a million ways. I like to wear a lot of bracelets together, as you might have noticed, hehe. See you tomorrow girls – I’m going out tonight!

(Sponsoreret)