Her er en lille DIY guide til at lave nogle seje armbånd med møtrikker :) Alt man skal bruge er et silkebånd eller lignende på ca. 130 cm og 15-30 møtrikker alt afhængig af, hvor langt man vil have, at de skal nå rundt om armen. Del silkebåndet over i tre lige lange stykker og brænd dem i enderne, så de ikke trevler. Bind en knude og begyndt at flette. Sæt møtrikker på mens du fletter, til du synes der er en passende mængde på armbåndet. Møtrikkerne kan købes billigt i store pakker i Silvan. Voila – et nemt og hurtigt DIY projekt :)

Here is a small DIY project on how to make a hex nut bracelet. All you need is a silk ribbon of 130 cm and 15-30 hex nuts depending on how far you want them to go around your arm. Divide the silk ribbon into three equal pieces and burn the ends so they don’t unravel. Tie a knot and start braiding. Add hex nuts while you are braiding and voila! A quick and easy DIY project :)