1. Zara, 2. Designers Remix, 3. Zara, 4. Gina Tricot, 5. ASOS, 6. Gina Tricot, 7. S’nob de Noblesse, 8. Modekungen, 9. ASOS

Flere af jer har efterspurgt inspiration til studentertøjet, da studentertiden nærmer sig med hastige skridt, uuh! Det er bare den fedeste tid! Da jeg blev student, havde jeg en hvid kjole på, som jeg selv havde syet. Hvis jeg blev student i år, ville jeg elsker at iføre mig den hvide buksedragt fra Zara – den er super cool og også til at betale. Jeg viser senere, hvordan jeg ville style den! I er sikkert mange der allerede ved, hvad I skal have på? Smid gerne links, hvis I har andre bud på flotte studenterkjoler eller andet :)

Several of you guys have asked for inspiration on graduation dresses, so here you go. When I graduated from high-school, I wore a white dress, that I had made myself. If I graduated this year, I would love to wear the white jumpsuit from Zara! I’ll show you how I would style it later on today. I guess that many of you already know what to wear that special day?