PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPrinted shorts, white top & studded sandals/Zara, sunnies/Bik Bok, watch/Michael Kors

Jeg beklager den manglende blogging de sidste par dage – jeg har haft alt for travlt med at nyde sommeren, veninderne og ikke mindst familien og min lille nye niece, som nogen af jer nok har set på Instagram (passionsforfashion)! Hun er bare SÅ cute! I dag er jeg taget op til min mor i Nordsjælland, her er så dejligt om sommeren. Jeg har haft mine printede shorts på, hvid top med nitter og flade sko, aah. Ses i morgen piger!

I’m sorry for tha lack of post the last couple of days. I’ve been too busy enjoying life, my family and friends and my newborn niece – she’s so cute! Today I wore my printed shorts, my white studded top and flat sandals, aah. See you tomorrow girls!