PhotobucketHar I hørt om Wimdu? Det havde jeg ikke før for nylig! Det er et super smart koncept, hvor man har mulighed for at få en anderledes storbyferie! Wimdu lejer ferieboliger ud i hele verden, hvor man har mulighed for at bo i deciderede ferielejligheder eller couchsurfe ved at leje private værelser af lokale. Og hvem ved – måske møde en lokal, der kan vise en rundt i byen :)

Jeg synes det er et super smart koncept og gør det muligt at bo lidt billigt, når man er på storbyferie! I kan blandt andet finde mange billige ferielejligheder i Berlin, Paris eller New York! Jeg overvejer selv at tage et smut til en storby med et par veninder til efteråret, så jeg skal lige have surfet sitet igennem for ferieboliger :)

Jeg er så heldig at have fået lov til at udlodde et gavekort på €100 til Wimdu til en heldig læser! For at deltage i konkurrencen skal I gå ind på Wimdus hjemmeside (her), finde jeres yndlings rejsemål og skrive det i kommentarfeltet!

Husk at skrive jeres rigtige email (det er kun mig der kan se den)! Konkurrencen slutter d. 13. juni 2012, hvorefter jeg finder en heldig vinder. Held og lykke!

 

Have you ever heard about Wimdu? It is a super smart concept where you have the opportunity to travel like a local! Windu rents out apartments and private rooms from locals. Now you guys have the opportunity of winning a voucher worth €100 for Wimdu. The only thing you have to do to participate is to check out Wimdu, find your favorite destination and write it in a comment. Good luck everyone!


(Sponsoreret)